27.2.11

~ mohon doa semua ~

Assalamualaikum...
Hari ni pergi kerja semua dalam keadaan sugul dan sedih..pagi tadi lepas tazkirah, kami semua memohon ke hadrat Allah SWT agar pembedahan umi berjalan lancar dan selamat. xlupe juga pada suami umi yg sekarang ada dekat Hosp Melaka..

Kami satu pejabat sekarang sedang tunggu permission utk mendapatkan bas UTEM utk melawat umi kat Hosp Sultanah Aminah, Johor Bahru..Mohon semua nya berjalan lancar..

arini berita tentang umi dan keluarga masuk Metro, KLIK kat cni utk berita sepenuhnya.

Kat cni ade ckit gambar, staf lelaki dah pegi ari Sabtu lps, maybe arini semua staf perempuan akan pergi lawat umi, kakak umi (kak ruslina) bgtau umi dah bg tindak balas positif..umi dah blh gerak2 jari & bg respon genggam tgn mak abah umi time mak abah umi penggil die..

Mohon semua selamat, dan minta sangat2 supaye umi tabah dengan pemergian anak2 beliau..Suami umi pun masih belum tau keadaan semua, family xnak beliau terkejut...Doakan ye sahabat2 semua, mohon sangat2...



keadaan kereta sekeluarga, Satria Neo




Umi......nak nangis jek bile tgk gambar nih..




Moga umi selamat...

25.2.11

~ innalillah ~

Assalamualikum....bgn pagi2 jek aku dikejutkan dgn satu berita yang memeranjatkan... Efa call bgtau kak norzalita (kitaorg panggil die umi ) accident...dan yang paling mengejutkan anak beliau 2 org telah meninggal dalam accident tersebut..terkejut sangat2 dengar mcm tuh...

Lepas tu bertalu-talu bdk2 opis call bgtau psl kejadian tersebut, umi ngan family on da way blk kmpung kat keratong, pahang..die accident kat area johor...skrang ni umi ade operation, keadaan umi ngan husband nye adalah sgt kritikal. smer2 la kite doakan...tadikBrader Done bgtau, die dpt info dari kakak umi(kak ruslina, staf utem gak) yg diorg tgh buat persiapan utk kebumikan kedu2 anak umi...sayu sgt2...yg sulung lelaki umur 6 thn, Farhan namenye, yg second, masih baby lagik...

Ya Allah, Kau selamatkn lah umi dan suaminya....Al Fatihah utk anak-anak umi di sana....


~ sukan inter jabatan ~

Assalamualaikum....
eeee, tension nye xdpt nk upload 3rd video...besar la..sakit tol ati tau..nnt Nad try lagik ek...tadik blk keje lmbat coz nk bagi sokongan kat team2 bendahari lwn karom..adehh, I xpandai main so bg moral support je la....tadik dlm 5.30 ptg trus gerak gi pusat sukan...

Diorg nih slalu training kat opis time lunch, tringin nak main tp xmo la kacau diorg..selalu klu diorg training mmg kecoh jek dlm opis tuh...rupe2 nye diorg crite time game tuh suasane senyap jek, klu kite bising2, pemain blh angkat tgn & ckp 'fault'...btl ke 'fault' yg ni ek..kire xblh bising2 laa...Tu yg lagi aku nk tgk mcm mner sbenarnye game nih...

Bendahari hantar 5 team...chaiyokk, ni kire peringkat separuh akhir...Jom tengok gambar...tp xde gambo aku pun...;(




~ single perempuan ~
yang pki tudung biru tu opis mate aku, kak nurul...
kak nurul menang.....yeyehhhh...



  ~ single lelaki ~
tp abg nih xsingle laki, ank srg hokey...
opis mate aku yg pki blazer hitam
abg megat, abg nih satu unit dgn aku, dok blakang aku jek, tps sodih sbb die terlibat dgn reshuffle...ilang dah srg kwn aku kat opis tuh....
naseb abg megat xbrape nak baek, sbb kecundang....




~ muke serius siot ~


~ single jugak kot ~
hohoho...ni lah bos besar aku, yg pki kemeja putih tuh..Bendahari aku...
diala yg interbiu time mule2 mntk keje dulu....
En Khairul pun kecundang jugak....



~ skill tu penting ~
rupenye kerusi tu xblh ubah tau, bdn jek senget2...
lupe aku nk bgtau, kitaorg kne lwn dgn team Library



~ double lelaki ~
saingan paling sengit...yg pki baju itam tuh sifu kat unit aku Brader Done, pun terlibat dgn reshuffle gak...
sengit giler game diorg nih...first game Library menang, 2nd game kitaorg lak menang..
time 3rd game tu aku dah blk sbb dah nk dkt pkl 7, pastu abg apiz text aku bgtau team ni kecundang jugak....




~ cik bad ~
otai main karom nih, cik bad pun smer kne reshuffle jugak..adeh, rombakan besar-besaran...





~ double campuran ~
team nih, abg faizal ngan kak idah yang main, pun sengit giler..kak idah yang tgh nk jentik tuh, baju putih...




~ abg faizal yg pki ketayap itam tuh ~
team ni pun smer gak, 1st game Library menang, 2nd try kejar then menang, last game abg apiz text kate diorg menanggggg..yeyeyehhhh....


tapi, kitaorg still kecundang dgn

LIBRARY (3) vs PEJABAT BENDAHARI (2)

xpela, xde rezki..cube lagi thn dpn....Isnin final utk penentu tempat ketiga ngan keempat pulak...
hope dpt tempat ketiga...





~ gambar time game ~
sume senyap jek, nak amek gambar bunyi flash pun segan...



~ mamat 2 org nih menyibuk ~
abg apiz ngan kacha...

 

~ time nih konon tunjuk skill sbb nak amek gamba kan..~


tu je...babaiii...sok nak jalan2...

babaii.....


~ 2nd video ~

Assalam....hye korang....hehehehe, skang ni Nad tgh menanti en husben pulang...ghindunyer.....ujan lak tu mlm nih..hahahhaha, nakal ckit yek...okey..skang ni Nad nak citer psl second video pulak....

Video ni psl malam berinai, biase la org melaka kan, lbh2 lagik klu sebelah perempuan..oleh kerana aku ni ank sulung, so semestinya lah mak ngan ayah aku nk buat jugak...Dan paling xdisangka2, mmg ramai sgt org yg dtg, slalu nya majlis ni sedara mara jek yg datang,tp timeaku mmg rmi giler yg dtg..sampai kn diorg dah cuak sbb mknn laju jek tapi org sbela blm spai lagik..tapi naseb baik cukup...pandai sedara mara I control...hehehhe...

Time ni plak kne pakai baju sanggul lintang..klu tgk kat kepala Nad tuh, sebenarnye yg tu xoriginal tau, yg original mmg berat giler, huhh, yg xori tu pun dah rase berat nyer.....bayangkan yang original... tapi yg kelakar tuh en husben punye baju..mule2 mmg die xmo pki baju tu, baba nyonya kan..hahha, lbh2 lagi dgn topi kat kepala tuh, time fitting baju lagi Nad dah gelak2 kan dier, tapi die redha jek..kesian dier..hehehe, cayang abang..;) sekali seumur hidup katenye....tenkiu abang...

So, korang..just enjoy the show....


video

~ MALAM BERINAI ~



Macam biase la, maaf klu kualiti video kurang memuaskan. sbb Kacha dah kecikkan size utk senang nak upload..



p/s : xpat tgk bunga api live time tuh...sbb ingat kne senyum jek..

24.2.11

~ first video ~

Assalam...uols.....Just nk post beberapa video time kawen hari tuh... directed by our official videoman on that day..Mr Azammuddin bin Alang...tq yek bang azam, sudi lyn kerenah kami laki bini nih..yg xreti langsung nak posing...

Hope korang enjoy la ek.....;)


video



Ops, ade beberapa video lagi, kire sambungan nye la yek...
TUNGGUUUUUUUUUU......


p/s : harap maaf, kualiti video sdikit mengganggu, sbb dah compress dari size besar ke kecik utk di download, gambar ade sdikit kureng..tp still the best....;)

~ citer pasal kawen lagik ~

Assalamualaikum...

Nak crite pasal preparation kawen lagik, nk dekat2 setahun lagi la katekan, dulu time sibuk nak kawen xreti  nak berblogging nih..so, skang ni la baru nk kepoh-kepoh psl wedding I dulu kan..hahaha....

Banyak nak citer nih, hope korang xboring lah ehh....hantaran Nad dulu, Nad tempah kat akk Ijan nih..die keje kat kedai hantaran dekat Kampung Jawa, Melaka.. Tapi, Nad dpt harge luar sbb  akk tu nak tolong, klu ikut harge kedai mst mahal giler..sangat baik akk ni tau, sbb Nad ni mmg xpandai langsung nak deco, kreatif matif nih..so, mmg tgk kat kedai die, then srh la die buat mcm tu...kos pun xbesar sgt, lagi sminggu nak kawen, kak Ijan n her husben hantar trus kat umah..Yang paling Nad ingat time tuh kitaorg baru je pas buat last fitting baju..huhuuu....

Hantaran jek dah siap, tapi brg2 hantaran tu xsiap lagi.so, ade sahabat2 Nad yg sgt baik hati murah hati nak dtg & nyibukkan diri diorg..My BFF DIDI tu dah mmg tentulah kat umah tu kan, so..KACHA & ABG WAN yg sudi dtg...diorg dtg je mak ngan ayah aku dah sumbat diorg dgn mknn-mknn before wat keje..best sgt2 time tuh..kecoh giler, lagipun diorg mmg dah biase dgn family Nad..oh, lupe nk bgtau, Kacha ngan Abg Wan ni my opis mate...

Jom tengok gambau....(loghat org melake)





~ abg wan & DIDI ~



~ DIDI ngan Kacha ~
diorg nih xbuleh jumpe, bercekau jek keje
ade kisah silam diorg nih..hahahha.....kenangan.....;)
spai skang diorg ni lah tempat luahan aku selain en husben & my family



~ mereka berdua ~
TQ korang...
tv kecik ku, ghindu2, skang my bro Ajid dah buat utk main PS die jek...



~ yang ni pulak time petang tuh ~
masing-masing sibuk siapkan goody bag



~ siapkan bunga telur ~
time nih mcm keje kilang lak, srg msk kn telur, msk kn door gift. sediakan trus goody bag
mmg serabut rumah time tuh..
naseb baik ade kwsan lapang, xsempat lak amek gambar kat ruangan bawah, makcik-makcik kukus telur....


  ~ nekcu ku ngan huda ~
peace, diorg nih jiran belakang umah, awal2 lagi dah datang....
toceh2m nnt u kawen I dtg ek...



~ cik mah pun ader jugak....tgk tu goody bag tinggi giler ~
2000 nak siapkan, tu baru satu side, ade satu side xamek gambau
spai satu tahap rase tension sgt2....sbb buat tp xhabes2...




~ adeh, gambau tunggang langgang ~
ni time mlm yg diorg tgh sibuk2 buat hantaran tuh...pasang pelamin, Nad amek andaman yg smer utk umah laki, tp design lain...Ingat lagik time Kak Rita (mak andam) tepon nak pasang umah sape dulu, then Nad ckp pasang umah belah laki dulu, hehehe, padahal en husben srh pasang umah nad dulu sbb en husben nak tgk cmm mner diorg pasang...Bile en husben blk dr Shah Alam jek, pelamin kat umah die dah siap pasang...hehehe, senyum je la die spai telinga, naseb baik en husben puas ati...



~ ni husben Kak Rita ~




~ pelamin dah siap ~



~ bling-bling ~
dengan lampu, time nih Nad saje msg en husben...

Nad : Abang, anta la gambar pelamin..nak tengok...
Abang : Alaa, xboleh..nnt xsurprise...
Nad : Ape pulak, aritu pun pilih smer2 jugak...
Abang : Nanti-nanti la, tengok la nnt, lagipun akak (SIL) xbagi, xsurprise die kate...
Nad : Spai ati..oklah, xper...

Pastu konon-konon xdela nak ngajuk, then xmsg en husben sbb sibuk kat rumah, tp tibe-tibe dpt mms..
yeyehhh, en husben anta gambar pelamin die..suke sgt2...tp ade kat laptop lah gambar tuh..blue theme..;)
bile en husben nak mntk gamabr pelamin Nad pulak, Opss, sorry bro..hahahha, jahat kan...


okey lah, nanti Nad citer lagik k...nak try msk kan video2 kawen aritu..tp skang tengah mntk tolong Kacha utk kecik kan ckit size video tuh..sbb besar giler payah nak upload...nanti ek....

Babaiii....


p/s : yeyeyehhh...sok ari Jumaat....

23.2.11

~ nak dekat dah...~

Assalamualaikum...

Huh...dapat tag dari adek lya..nnt akk buat ek dek lya..nak carik gambo yg kiut miut, nak kalah kn u..hahaha...
Lagi 3 hari nak dekat setahun aku nikah dgn suami ku yg terchenta...chewahhh..kejap jek masa berlalu..
banyak sangat kenangan manis & sedih yg we all lalui sepanjang setahun nih...
erm, miss my HAWA...hope she will be here wif me...Allah lebih sayang kan nya...Al Fatihah....

Xmo sedih2, nak ingat2 balik, last year time2 mcm ni lah mmg aku tersangat la bz..dengan keje-keje kat opis, sibuk dgn closing..naseb baik sempat settle, pastu gi menjemput, huh, Jumaat nikah..rabu baru start cuti....yng paling best, my BFF dah start cuti sminggu...sayang DIDI...ummmhhhhhhppphhhh...Ayah pun same gak, sume dah sibuk....

Seronok sangat-sangat....hehehe, just nk kongsi gambar2 kat bawah ni time we all gi menjemput. Time raya cina last year, time ni lagi 2 weeks before our wedding..time ni pun dah start xjumpe en husben, xmanis katenye,,hehhee, walaupun time tuh en husben gatal2 kate bkn jumpe berdua tp ramai2..tp my BFF xbagi jugakk..sayang nye kat korang...DIDI & AWE..ghinduuuuuuuuuuuu.....



 ~ time ni tgh pi menjemput kawan2 kitaorg, dah xboleh drive ~
so DIDI yang drive, dah nk isyak br spai umah....
tgk kat tangan Awe tuh, kad kawen utk jemput...sbb Awe tukang atur umah mner nk pi dulu..hahhaha


~ kerana mereka penat melayan & merayau2 sekitar melaka, so belanja diorg mamam Kenny Rogers ~
kekenyangan, pastu sambung menjemput lagik...


~ huhuuu, pic before dinikahkan ~
masih DARA..hahaha..suci jek muke..
before kawen mmg jaga giler muke....


Rindunya saat-saat mcm tuh...dah lah slim lagik time tuh..hahahaha...

Oklah, nnt nad citer2 lagi ek..Nak citer gak, minggu ni nak gi hanimunnnn....suke2, last minutes plan dgn en husben...suke nyerrrrrrr....

Babaii...



p/s : sok dah gaji, suke2....nak pi cuci2 mata, carik baju utk our dinner..rindu en husben...


21.2.11

~ faceblog ~

Assalam..

Meh join bloggers....



SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.


Ayat-ayat kat atas tuh, Nad copy & paste jek, pemalas punye olang..untuk lebih lanjut just klik FACEBLOG ni jek yer..

~ kompiyussssss ~

Assalamualaikum...

Kekomfiusan melanda..tolong2.....huh...

skang ni Nad tgh dalam dilema sgt2, nk plh samada NIKON or CANON...
due2 mcm best jek...

tapi, yg mane satu ek, Nad perlukan nasikat, pandangan dr u all...
Plzzz, help me, dua2 ade pro n kontra nye, tp mst salah satu ade kelebihan yg lebih2 an kan..hahhaa, terlebih sudahh....

tolong Nad guys....


Mr NIKON..
sumber imej : Tuan Google




OR



Mr CANON
sumber imej : Tuan Google

nak jugakkkkkkkkkkkk...!!!



p/s : en husben mst bace kn, nak dua2 buleh..??? hehhee

18.2.11

Ally Iskandar dah tunang ker..????

Assalamualaikum...

Erm, betul ke Ally dah tunang..?? or aku yang lambat tau..?? huhuu, aku xde la ikut sgt Ally nih, tp oleh kerana aku tiap2 pagi tgk MHI kat TV3 smbil siap gi keje..so, mmg slalu la tgk Ally nih..

Pepun, tahniah yer Ally...

Dapat sumber nih dari blog KAK LYNN 



Ally Iskandar..
encem jugak..~

His fiancee....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



aisyah zainal ni naib juara gadis melayu musim pertama...

ade sumber lagi kat Hazrey.com & beautifulnara

babaii.....;)



p/s : miss him so much..!!!!

17.2.11

1st Giveway Sayangku Faish


Jom join kawan-kawan..
senang jek, klik SINI untuk join...

Saya dgn berbesar hati nak tag cik puan datin MIZZNANAS untuk join...
join jgn xjoin tau Nas....saje2 jek, mner tau leh menang...

15.2.11

~ kene tinggal lagik ~

Assalamualaikum....

Mood pagi2 dah sedih...en husben baru grk balik, waaa...tinggal sorang2 lg, dah la sabtu ni en husben keje lg, so ptg sabtu la br en husben blk melaka semula...baru 5 minit gerak, dah start rindu kat en husben dah...

Arini & esok ade kursus kewangan lak kat Puteri Resorts, penah pegi2 x kat ctu, first kursus gak tp time tu bulan puasa, second time tu bukak puase kat ctu dgn en husben & kak nony.... mntk2 la kursus kali ni xmembosankan...

Tapi mlm tadik ade plan sumtink dgn en husben, xsabar nye nk tunggu...surprise....huhuu, arini nk kene uruskn semua...excited.....

oklah, smpai cni dulu..nnt citer lagik k....babaiii.....

Salam Maulidur Rasul
Selawat Ke Atas Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW

14.2.11

~ umah org kawen + together gether ~

Assalamualaikum....

huhuuuu....nak bising-bising lagik..... nk story mory lagik.... aritu jumpe my besties...rugi sape xikut, hahaha...jgn jelez yek nas.... kamo tertinggal lagik....
hari tu abg & kakak awe kawen, so we all dijemput utk memeriahkan majlis, huhuuuu....
datang2 jek, tp awe xde plak, die kne gi kedai...so, we all makan dulu...

dah makan, baru awe spai...dah duduk bertige ape lagi, mmg bergosip sakan laa..awe ni dok shah alam, so mmg jarang la kitaorg jumpe... due2 org ni lah yg byk sgt2 tlg aku time my wed dulu....hepy giler dgn diorg nih, sminggu berkampung kat umah aku, lyn aku mcm puteri raja btl2...aku bkn raja sehari tp raja sebulan kot..byk sgt diorg tolong...

so, xbyk pic pun kitaorg amek, kepanasan..hehhee....



 ~ kami bertige ~



~ sayang kamo banyak2 sgt2~


 ~ nad + DD ~


 ~ nad + awe ~



~ nad + en husben ~

bile la nak together2 lagik nih..skang nk plan utk next trip dgn my BFF..
hopefully pasni sume dpt join...
babai....
erm, klu diikutkan kalendar Islam, Maulidur Rasul anniversary kitaorg...sbb last year nikah time Maulidur Rasul...



p/s : Selamat Menyambut Maulidur Rasul...Selawat ke atas Nabi... 

12.2.11

~ makan domino's ~

Asalamualaikum....
Hai semua....ape program arini..?? actually Nad baru blk dr umah org kawen...my BFF punye abg n kakak die kawen..4 pengantin..nnt kite story k... skang nk story psl smalam (Jumaat) kitaorg lepak2 time lunch..manyak seronok walaupun masa amat mencemburui kami....Tapi memuaskan hati we all, nnt nak lepak lagi, sbb ari Jumaat time lunch kan lame..

We al ni dah keje lbh kurang 3 tahun dalam satu daerah yg sama, tapi br first time lepak mcm ni, biase nye lepak time weekend jek.. Mule2 mmg xplan pun, tibe2 jek sbb aku ckp kat DD yang aku tringin nk mamam pizza, then die ckp jom try mkn kat Domini yg baru bkk kat area Cheng.. pastu ajak Uluq die pun nk follow..

Mule2 aku amek uluq kat opis die, mmg dkt ar...then pi amek DD lak kat opis DD, trus menuju ke tempat yang we all nk mamam...kecik la tempat die sbb diorg ckp diorg more on delivery..xkesah la, aku gi cop tempat, DD & Uluq yang pi order....pastu sambil tunggu sapai, ape lg mcm2 gosip la yg kuar, smbil tu we all plan psl nk gi umah kwn2 kitaorg yg nk kawen nnt...

Bile dah spai ape lg, start ar melantak (ganas sungguh bahase)..masing2 mmg tgh kelaparan... so, just enjoy our pics....



~ habuan kitaorg aritu ~
sedap hingga menjilat jari
aku xtau nama pizza2 nih...



~ yummy ~


~ paling aku suke~
onion ring

~ K.A.M.I ~


BFF
~Uluq & DD ~
pelahap diorg nih..


~ dah abes ~


 ~ last but not least ~
::.NAD::.ULUQ::.DD

Pastu cepat2 gi anta DD blk opis sbb konon ade meeting, nk on aircond ler, ape la...then anta Uluq pulak..Aku mmg tepat2 jek spai opis...hehhehe, pepun sangat enkoy..ptt ader lagik 2 org yg join, Hawe & Nas..tapi Hawe bz sbb abg & kakak dienk kawen, then Nas lak ade meeting ngan UPEN...xpe la, pasni kite kuar lagi k...

Sangat Enjoy....


p/s : tq en husben bg saye ngedate ngan kwn2 saye...



10.2.11

~ syukur & tahniah ~

salam....

ops..mcm ade ape2 jek entry aku kali ni kan..hehehe, erm..arini aku dpt byk gak berita yang menggembirakan..mengenai aku, kawan, family.. erm..harap2 lah tiap-tiap ari buleh dgr brite gumbira...

first skali, nk wish gud luck n congrats to my luvly sist empuk..beliau dah dpt keje..hehhe, alhamdulillah..dah byk kali cube, dpt jugak keje kat sebuah kilang yang dikatakan mmg sedang membangun kat alor gajah tu..kesian dier, mmg ssh giler, 3x interview wokey..dapat jugak, pastu msk2 tiap2 ari kne exam.. dan syukur sbb empuk dah blh msk shift sbb sume exam2 die dah lulus. adik aku ckp sape xpass exam trus die buang..tu yg ngeri...first gaji nnt kite lepak langkawi, hahhaa..ade bran..?? pepun, keje leklok yer...

second, nk ucapkan syukur teramat sgt dekat rakan blogger, adeq lya colours & keluarga sbb adik beliau dah selamat spai kat malaysia pagi tadik...adik die study kat mesir..klu nk tau details, u all klik jek kat name die tu eh.. xlupe jugak utk husben terchenta opis mate aku, pn azilla sbb suami beliau merupekan slh seorang yg membantu dlm misi bawa pulang student2 mesia. klu nk diikutkan pn azilla sekeluarga ptt pindah ke mesir sbb husben beliau seorg prof dpt jadik wakil utk jaga sume student mesia kat mesir, tp disebabkn bumi mesir tgh bergolak. so sume ditangguh..naseb baik gak diorg xpegi lg, klu x bygkan ank2 beliau cumel2 lagi...lbh2 lg syahira si toncit..hehhee...

third, congrats to my school mate time primary dulu, pya sbb dah dpt surat utk konvo for her master..tahniah dear..nnt perut dah comel, amek scroll mst cumil jugak...hehhee...moga semuanya selamat...

haaaa, ni psl aku pulak..tadik time tgh2 bz wat keje, (cett bz la sgt)...pas kuar dari blk fail, aku pun trus pi kat work station then kak as yg dok dpn meja aku senyum jek...pasu die kate wahhh, best arr...heran jugak, apsal kak as nih..tgk2 atas meja ade surat...trus senyum simpul aku dibuatnyer....alhamdulillah...yehhhhhh..... nak tau x ape..???

jom..jom....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nampak x..???





wahhhhhh..suke2....suke....trus msg en husben...;)
ok clear x...???


dah dapat pengesahan untuk pencen..so, I dah jadik org yg dah ade pencen... pastu start dr tarikh tu dah xpotong EPF lagik..so lagi lah byk gaji I..wakakaka, gelak nakal..manyak buleh wat dgn EPF yg potong tiap2 bln tuh...

apepun, tahniah jugak pada kawan2 yang dpt surat mcm aku gak...kejap jek dah 3 thn kan....
pada kawan2 seangkatan aku, tahniah ek....

.NONY.ANISH.AIN.RADHIAH.DILLA.ALIEYA.EFFA.
AKASHAH.KAMIL

ni lah yg masing2 muke skema time lapor diri 3 thn lepas, skang dah begau eh...



p/s : tgh pk, 2042 sok baru aku pencen.....lame lagi oiii....



tinggalkan jejak u ols kat cni!