25.2.11

~ 2nd video ~

Assalam....hye korang....hehehehe, skang ni Nad tgh menanti en husben pulang...ghindunyer.....ujan lak tu mlm nih..hahahhaha, nakal ckit yek...okey..skang ni Nad nak citer psl second video pulak....

Video ni psl malam berinai, biase la org melaka kan, lbh2 lagik klu sebelah perempuan..oleh kerana aku ni ank sulung, so semestinya lah mak ngan ayah aku nk buat jugak...Dan paling xdisangka2, mmg ramai sgt org yg dtg, slalu nya majlis ni sedara mara jek yg datang,tp timeaku mmg rmi giler yg dtg..sampai kn diorg dah cuak sbb mknn laju jek tapi org sbela blm spai lagik..tapi naseb baik cukup...pandai sedara mara I control...hehehhe...

Time ni plak kne pakai baju sanggul lintang..klu tgk kat kepala Nad tuh, sebenarnye yg tu xoriginal tau, yg original mmg berat giler, huhh, yg xori tu pun dah rase berat nyer.....bayangkan yang original... tapi yg kelakar tuh en husben punye baju..mule2 mmg die xmo pki baju tu, baba nyonya kan..hahha, lbh2 lagi dgn topi kat kepala tuh, time fitting baju lagi Nad dah gelak2 kan dier, tapi die redha jek..kesian dier..hehehe, cayang abang..;) sekali seumur hidup katenye....tenkiu abang...

So, korang..just enjoy the show....


video

~ MALAM BERINAI ~



Macam biase la, maaf klu kualiti video kurang memuaskan. sbb Kacha dah kecikkan size utk senang nak upload..



p/s : xpat tgk bunga api live time tuh...sbb ingat kne senyum jek..

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak u ols kat cni!