3.3.11

~3rd video~

Assalamualaikum.....

Sume sihat..?? hehehehe, hope sume ok...Klu sape yg sentiase mengikuti cerite umi, terima kasih sgt2...Nad pohon kite same2 diakan umi moga cepat sedar & cpt sembuh yer....Setakat ni xde ape2 berita terkini psl umi lagik, umi dah sedar tp kejap-kejap jek...skrang doc tgh wat pemerhatian dkt kepala umi, klu makin bengkak, satu operation akan dijalankn lagi skali..sama2 lah kita doakan...Al Fatihah jugak utk arwah Farhan & Naufal....

Okey, another story, xsangka ade jugak yg mengikuti blog Nad ni yek, nak sgt tgk sambungan video yg selanjutnya...sebenarnya 3rd video ni ptt nye majlis yg berlangsung time kat umah Nad, tp sgt sakit ati sbb video tu terlalu besar spai xleh nk upload, bile dah resize n kecikkn size video tuh, mcm kabur la pulak...geram den, so Nad jump to video number 4 dulu eh...Video ni time pi merantau or majlis umah lelai pulak...

Umah we all xde la jauh, n xde la dekat sgt, klu bwk kete laju 1/2 jam dah spai...Yang paling best, adat kampung en husben dah mcm kat area Negeri Sembilan, so dah semestinya ade adat menjulang...best tapi sgt gayat.....just join the video yer....


video

hope u all enjoy.....;)

lambatnye weekend, en husben blk ari sabtu la pulak.....boring.......


p/s : mcm biase la, kualiti video kurang memuaskan...sbb Nad dah resize utk lbh kecik supaye senang upload....

No comments:

Post a Comment

tinggalkan jejak u ols kat cni!