26.12.10

~ bola oh bola ~

chaiyokk malaysia...
korang sume mst tgk ataupun ter'tgk' time game bola sepak malaysia vs indonesia kan...
trus terang aku ckp, dulu aku mmg xpenah minat pun nk tgk bola sume nih, tp sejak cintan cintun dgn en husben aku dah try jinak2 nk tgk bola ni..xkisah la samada dlm negara or luar negara...
skang nih, lebih2 lg dah kawen, mmg nk kne ngadap la en husben tgk bola... klu blh die nk aku teman die, dulu mmg rase mcm terpakse, tp skang aku lak 'over excited'... cth aku yg eboh beli mkn2 utk mkn smbil tgk game tu, xpun aku akan gesa en husben utk settlekn sume keje2 die before start game...
mcm yg digembar gembur kn..piala suzuki AFF aritu, team malaysia kite kn dpt msk final..huhuuu, so mmg excited la nk tgk kn... walaupun peringkat pertama, tp our team dah leading 3-0...rasenye mcm pyh jek indon nk kejap next game nnt...



~ piala suzuki AFF 2010 ~
sumber : tuan google


~ tgk tu en husben sgr semangat tgk bola, siap pki jersey malaysia lg tuh...~
love u lot cinta....
(sila abaikn keseksian beliau)


~ kitaorg tgk bola kat dlm blk jek, xgi stadium pun, siap my parents perli, ingat pi stadium td, siap jerit2..hahha,bukit jalil jammed la mak...~
chaiyokk, safee sali n sharul idlan.....
time kat indon nnt belasah cukup2...
babaiii...
p/s : sodih, rabu nih en husben tgk srg2 la yek kat shah alam....mntk2 tibe2 en husben blk umah...tgk smer2 nak...??

4 comments:

tinggalkan jejak u ols kat cni!